Tjänster

Strategiskt och smart.
Kommunikation som bidrar till att nå målen.

Strategisk kommunikation

Strategisk kommunikation handlar om att använda kommunikation som ett redskap för att nå de övergripande målen. Att göra medvetna val av budskap, målgrupper och kanaler, ja, helt enkelt att kommunicera smart. Kanske behöver din organisation utveckla varumärket och relationen till olika målgrupper? Eller förbättra den interna kommunikation för att skapa värde och göra de anställda engagerade och delaktiga?
Läs mer

Föreläsningar & workshops

Letar ni efter en föreläsare som kan inspirera och höja kompetensen inom fältet kommunikation? Eller behöver arbetsgruppen en workshop på ett visst tema? Blom Communication föreläser gärna på olika ämnen inom kommunikation, varumärkesutveckling, employer branding med mera. Några färdiga förslag hittar du under "läs mer"  men självklart sätter vi ihop föreläsningar och workshops på det tema som ni har behov av. 
Läs mer

Rådgivning &
guidning 

Ibland behöver man en rådgivare som kan se saker från ett annat perspektiv eller som kan tillföra kompetens som inte finns i organisationen. Kanske är du chef och vill ha råd i ditt kommunikativa ledarskap? Eller ett företag utan egen kommunikationskompetens som behöver guidning i varumärkesfrågor eller internkommunikation? Eller en kommunikationsavdelning som kört fast i gamla arbetssätt? Vi lyssnar gärna in era behov och utmaningar och ger råd utifrån ett kommunikationsperspektiv. Blom Communication har exempelvis flera kunder som köpt en timbank för rådgivning och guidning. Hör av dig så resonerar vi vad vi kan hjälpa er med och på vilket sätt.
låt oss höras

Moderator & samtalsledare 

Letar du efter en moderator eller samtalsledare till ert event? Vi har modererat flera små och stora event och har även varit samtalsledare i paneldiskussioner och liknande. Vi hjälper gärna till för att få rätt inramning, sammanhållning och fokus på ert event. Slå en pling eller skicka ett mail så funderar vi tillsammans.
Låt oss höras
2020 Blom Communication.
Webbplatsen är skapad av 
AlizonWeb AB
usersbubblemiclist