Om oss

Erfarenhet och engagemang

Blom Communication består av mig, Linda Blom, och de kontakter och underleverantörer som jag har i mitt nätverk. Jag har arbetat med kommunikationsfrågor i arton år och har bland annat lång erfarenhet som kommunikationschef och att arbeta i ledningsgrupp. Med ett strategiskt helhetstänk och en god kunskap om detaljerna vet jag hur kommunikation bidrar till en organisations utveckling och resultat.  

I vårt samarbete erbjuder jag engagemang, specialistkunskap och energi. Att lyssna in behov och bidra med förbättringar och nya resultat är det som driver mig. Eller som någon annan uttryckte det "hon har alltid hjärna och hjärta väl connectade".  

Önskas referenser från tidigare uppdragsgivare så tar jag gärna fram det. Vill du veta vad jag arbetat med tidigare så kika gärna på min LinkedIn-profil (länk) www.linkedin.com/in/lindablom2.   

Samarbetsformer
Blom Communication har olika typer av samarbetsformer med kunder. Långsiktigt uppdragsavtal, uppdrag med fast pris, löpande timdebitering eller upphandlad timbank är de vanligaste.

Ska vi prata? 
Vill du veta mer om Blom Communication och vad vi kan hjälpa till med? Vi träffas gärna för ett förutsättningslöst möte. Kontoret finns i Lidköping men kunderna finns utspridda i Sverige. Kontaktuppgifter hittar du under sidan "Kontakt". Låt oss höras!  

Blom Communication + Karamell Kommunikation = Sant  

Blom Communication har ett nära samarbete med kommunikationsbyrån Karamell Kommunikation som drivs av Hanna Wallgren. Hanna och jag samarbetar i projekt så ofta vi får tillfälle, helt enkelt för att vi kan och vill och för att tillsammans alltid är lite roligare. Hanna har lång erfarenhet inom kommunikationsområdet och är också skicklig på grafisk formgivning.    

Komuneco - nätverket för kommunikatörer och marknadsförare

Nätverkande är grejen. För alla som vill utvecklas i sin yrkesroll, i sina affärer eller som person. Därför är det med självklarhet som jag, Linda, har valt att engagera mig i yrkesnätverket Komuneco, nätverket för kommunikatörer och marknadsförare i Skaraborg. Vi är en ideell förening som fixar stora och små event med peppiga samtal, inspirerande talare och riktigt gott fika runt om på slätten. Vår ambition är att skapa möten som både ger kunskap för arbetsdagen och nya kontakter – som på sikt kan leda till oanade möjligheter och kanske vänskap för livet. Läs mer om Komuneco.

2020 Blom Communication.
Webbplatsen är skapad av 
AlizonWeb AB